duminică, 19 septembrie 2010

Club LMT

Salut! Astazi mi-am propus sa scriu cate ceva despre Clubul Liderii Mileniului Trei, o organizatie care a adus schimbari importante in viata mea.

Pornind de la motto-ul “Visul pe care îl visezi singur rămâne un vis. Visul pe care îl visezi împreună cu alţii devine realitate.”, Club LMT isi propune sa sprijine dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor absolvenţi ai cursurilor Fundaţiei Codecs pentru Leadership, respectiv de a-i promova pe aceştia, în domenii, activităţi, profesii care să îi ajute la valorificarea aptitudinilor şi cunoştinţelor acumulate pe parcursul cursurilor.Misiunea de a contura în România o generaţie de lideri capabilă să declanşeze şi să îşi asume schimbarea este un lucru demn de aprecierea tuturor, un lucru in care oamenii ar trebui sa fie mult mai implicati, un lucru in care trebuie sa credem pentru ca schimbarea o putem atinge doar prin perseverenta,munca, daruire,curaj si energie.

Sunt multe lucruri de spus despre LMT si daca as sta sa le insir pe toate acum, nu as mai termina postarea la timp.Asa ca prefer sa rezum totul cu un link al Clubului http://www.clublmt.ro/ si o sa revin cu informatii despre un proiect foarte interesant al clubului, care si-a lasat amprenta asupra personalitatii si gandirii mele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu