marți, 18 mai 2010

activităţi noi

Activitatile 'Licuricilor' iau amploare cu fiecare zi.După apariţia în ziarul local ViataInGorj şi în cel online gorjNEWS, posterele, brosurile şi ziarele împărţite elevilor şi profesorilor din liceu le-au stârnit şi mai mult ,acestora ,interesul pentru a afla informaţii despre Gala Premiilor in Educaţie şi pentru a se implica în campania noastră de promovare. De asemenea am publicat un anunţ online despre Gala, care poate fi citit accesând linkul următor: http://motru.anunturi.orasultau.ro/anunt+76472+gala-premiilor-in-educatie/ , iar maine va aparea un anunţ si la televiziunea locala.

Menţionăm că în acest moment lucrăm la organizarea expoziţiei care va începe de week-endul acesta. Deja am primit lucrări şi avem foarte multe idei pentru a face expozitia cât mai interesantă şi creativă.Oricine poate participa, deci aşteptăm desene şi poze de la cei interesati.

Un comentariu:

  1. Tin minte reactia colegilor cand au iesit in pauza si au vazut afisul cu gala premiilor in educatie, lipit pe usa..a fost ceva de genu:' ia uite, suntem sustinuti de Dinu Patriciu':)

    RăspundețiȘtergere