miercuri, 19 mai 2010

prezentare in fata colegilor

Am postat un filmulet realizat de echipa noastra pentru campania de informare. In video este prezentata Gala si activitatile noastre, in fata clasei a Xa A (de la Colegiul National George Cosbuc din Motru) si a dirigintelui-dl. profesor de matematica Gaman Grigore.

Nu au lipsit emotiile, dar in cele din urma ne-am descurcat si speram ca acest video sa fie cat mai util in intelegerea acestei competitii.

De asemenea, le multumim colegilor si profesorilor care sunt alaturi de noi.

2 comentarii:

  1. Orice roman poate fi si campion - ce bine ati spus-o, cat despre prezentare, great job! colegii au inteles acum despre ce e vorba iar domnu' diriginte dorea chiar detalii despre gala premiilor in educatie..so keep going licuricilor, colegii de la X A va sustin; totusi eu tot astept spectacolul de muzica..nu ne tineti in suspans (prea mult).

    RăspundețiȘtergere
  2. maine avem o mica ora de relaxare..o teza..drepturi de imagine?chiar meritati felicitari!...bafata in continuare intregii echipe..pentru asta,primiti din partea mea un 10..nu vi-l dau cu plus,ataa viitoare sper sa va intreceti pe voi insiva si sa ma facetio sa va dau si plusul..
    apropo..la sondahj..nu ma gasesc nici la da,nici la nu,nici la cealalta,..ce pun?
    propunere..anonima..o stiu de la un prieten:sa posteze si domnul diriginte aici un comentariu..

    RăspundețiȘtergere