joi, 13 mai 2010

Promovare

Tot mai multe persoane incep sa afle despre Gala Premiilor in Educatie, ceea ce este un lucru foarte important pentru acest eveniment.Se pare ca exista un interes deosebit pentru promovarea adevaratelor valori, in randul liceenilor, care gasesc noi exemple si modele de urmat pentru a-si construi un viitor mai frumos.Gala Premiilor este un pas inainte pentru o educatie mai buna.

Va invitam sa cititi ziarul "Viata in Gorj", in care a fost publicat un articol despre echipa si scopurile noastre. http://viataingorj.ro/tineret-educatie/licuricii-din-motru-lupta-pentru-promovarea-valorilor-umane/ . Mulţumim redacţiei pentru sprijinul acordat.

2 comentarii:

  1. da,actiunea este laudabila...poate ca si acesta este un motiv pentru care frumoasa noastra tara,este mai mereu pe ultimul loc..avem genii in tara,dar nu stim sa-i respectam,sa le oferim conditii..cred ca toti stim ca performanta se face foarte greu..trebuie multa munca...ma uit in aceste momente la realitatea..suntem in criza..dar cred ca nu am observat un lucru..suntem in criza in domeniul educatiei..avem resurse...dar nu le exploatam..totul este zero..cei mai buni pleaca in afara,iar tara asta se duce de rapa..dar oare ce se poate face?promovare..e o idee buna..premierea..una si mai buna..dar cred ca inainte de toate trebuie sa le multumim..ei formeaza o imagine acestei tari pe plan extern..asta este performanta...cred ca pentru a exploata acesti tineri talentati,trebuie sa ii sprijinim..nu sa le punem mereu piedici..sa nu fim geloi pe rezultatele lor..sa nu fim rai cu cei care lupta pentru noi..pentru ca ei sunt invingatori..ei ne pot face viata mai buna..
    performanta vine din mentalitatea noastra,a tuturor..sa privim la colegii nostri din strainatate..si vom privi o lectie..romania sufera,dar exista un singur leac:performanta prin munca..de fapt..vorbim despre aurul tarii..inima ei..dar avem multe rani..multi oamenii nu muncesc..se fac ca muncesc..de-ar fi viatanumai teatru..

    RăspundețiȘtergere
  2. Stefania Cotei16 mai 2010 la 12:18

    Am fost foarte impresionata de pasiunea si dedicatia voastra catre acest proiect. Tineti-o tot asa si dupa ce castigati concursul!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere