sâmbătă, 15 mai 2010

Expoziţie - Importanţa educaţiei


Dorim să vă anunţăm că săptămâna viitoare vom deschide împreună cu doamna profesoară de educaţie plastică Motreanu Ana la "Clubul Elevilor" din Motru o expoziţie cu picturi şi fotografii cu tema "Importanţa educaţiei".

Astfel, încercăm să arătăm implicarea elevilor şi profesorilor din Motru în proiectul nostru de promovare a Galei Premiilor în Educaţie. Prin artă, fiecare îşi poate exprima într-un mod aparte, părerile despre importanţa sprijinirii educaţiei.

Toţi participanţii vor fi informaţi despre Gala Premiilor în Educaţie şi vor primi diverse pliante.

Am primit deja o serie de lucrări realizate de elevi de la şcolile din Motru. Dacă doriţi să participaţi cu lucrări la expoziţie vă rugăm să ne contactaţi.

O să revenim cu detalii în zilele următoare.

7 comentarii:

  1. e bine de stiut..dar unde o sa le afisati?am o idee...propun o oferta de colaborare...cu echipa voastra..sau cel putin va dau idee,e multa munca..sa mergeti in fiecare clasa sa tineti discursuri-importanta educatiei..a invatamantului si toate acestea..un concurs de eseuri?sau ati putea intreba elevii cum le influenteaza scoala viata!daca aveti nevoie de ajutor,in campania de infrormare..prin clase..eu ma ofer special pentru calsele 9-10 de filo..si in rest mai vb./.pe curand..

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi, multumim pentru idei si ajutor.Expozitia, dupa cum scrie in postare, va fi organizata la Clubul Elevilor si C.N.G.C. din Motru. Iar 'discursurile' deja am inceput sa le tinem, si bineinteles ca vom merge la toate clasele din liceu.Vom prezenta campania noastra si in cadrul Consiliului Elevilor din liceu.De asemenea nu trebuie sa ne faci o oferta de colaborare pentru ca deja colaborezi cu noi prin interesul pe care il arati pentru educatie.Asteptam in continuare comentarii pe blog, idei noi si pareri despre desfasurarea campaniei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adi, te rugăm ca pe viitor să citeşti mai cu atenţie Regulamentul Galei Premiilor în Educaţie şi rolul nostru în promovarea acesteia. Noi nu suntem pentru a oferi diplome pentru eseuri. Ne bucurăm pentru interesul tău şi iţi mulţumim. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare o idee foarte buna, mai ales ca in felul acesta din ce in ce mai multi elevi vor fi implicati in proiect si vor face si ceva distractiv in acelasi timp. Cum ni s-a spus si la orele de limba romana, muzica, pictura si literatura sunt cele 3 mijloace artistice de educare si iluminare spirituala a sufletelor..avem discursuri, expozitie, sper ca urmeaza muzica:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim foarte mult pentru sustinere.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu esti tu denisa din filmul ala din motru ?

    RăspundețiȘtergere