marți, 11 mai 2010

Credeţi în visele voastre!

Cu toţii avem vise... Nu avem niciodată certitudinea că se vor realiza, dar cel mai important este să credem în realizarea lor şi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ni le îndeplini.
Alina Popescu, fostă elevă a Colegiului Naţional Traian din Drobeta-Turnu Severin este un exemplu concret în acest sens. Ea a fost admisă cu bursă la prestigioasa Universitate Harvard, având o mulţime de realizări impresionante pentru oricine.
Alina s-a numărat printre finaliştii Galei Premiilor în Educaţie. Colegi şi prieteni din Colegiul Naţiona George Coşbuc, şi nu numai... Poate că nici unul dintre noi nu o sa ajunga la Harvard, dar trebuie să credem în visele noastre şi să luptăm pentru ele oricare ar fi acestea, atât timp cât ne reprezintă.
Ţin să remarc următoarele cuvinte dintr-un interviu acordat în cadrul Galei Premiilor în Educaţie: "M-am înscris în această competiţie pentru că iubesc concursurile înalte, selecte, din care nu rezultă învinşi şi învingători, şi numai câştigători". De aceea, nu ezitaţi să vă înscrieţi şi voi.
Puteţi urmări întregl interviu cu Alina aici: http://www.youtube.com/watch?v=MCG-aUFLgAo&feature=player_embedded
De asemenea: http://blog.fundatiadinupatriciu.ro/2010/02/10/alina-popescu/ , http://www.realitatea.net/alina-popescu--studenta-la-harvard--a-avut-ocazia-sa-i-ia-un-interviu-lui-barack-obama_695694.html , http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Vreau-Alina-reprezint-inalt-nivel_0_76192431.html

2 comentarii:

  1. Visele patrund in viata noastra, iar noua ne par viata si altora vise..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca studentii despre care vorbiti aici ne dau speranta si ne fac sa credem in realizarea viselor noastre.

    RăspundețiȘtergere