vineri, 14 mai 2010

Ei reprezintă schimbarea, să le urmăm exemplul !!!

La ediţia precedentă a Galei Premiilor în Educaţie s-au înregistrat 1135 de candidaturi, din care 750 au fost validate. Cele mai multe înscrieri au fost la secţiunea "Elevul anului" (234 de candidaturi), urmate de cele pentru sectiunea "Studentul anului" (144 de candidaturi) şi cele pentru secţiunea "Profesorul anului – învăţământ preuniversitar" (142 de candidaturi). Numărul mare de participanţi arată foarte bine rolul acesui eveniment, care vine în sprijinul valorilor. Cu siguranţă şi în sprijinul tău, aşa că nu irosi şansa!
Este de remarcat că la catergoria "Şcoala/Liceul Anului" a fost admisă în rândul candidaţilor eligibili şi o şcoală din judeţul nostru: Şcoala Generală nr. 1 Polovragi. Faptul că o şcoală "sătească" a fost acceptată în această finală demonstrează că oricine îşi doreşte cu adevărat poate face performanţă. Trebuie să le urmăm exemplul. Avem toată încrederea că la următoarea ediţie a Galei Premiilor în Educaţie o să fie admişi şi alţi participanţi din judeţ şi din Colegiul Naţional George Coşbuc. Suntem încrezători pentru că ne cunoaştem colegii şi dascălii şi ştim că merită să participe.

În continuare vă propunem să citiţi un interviu despre Gala Premiilor în Educaţie acordat de Directorul General al Fundatiei Dinu Patriciu, Tincuta Baltag pentru "9AM News" : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/138476/Gala-Premiilor-in-Educatie-lectie-despre-o-Romanie-cu-oameni-valorosi.html .

Un comentariu:

  1. Acest proiect este de apreciat,si sper ca prin aceasta campanie sa faceti ca adevaratele valori sa fie apreciate...

    RăspundețiȘtergere