vineri, 28 mai 2010

Licuricii au primit postere


Asa cum ni s-a promis, cei de la Fundatie ne-au trimis postere, pe care deja am inceput sa le lipim in liceul nostru (ca un prim pas). De asemenea, si in celelalte scoli din oras se va face auzita Gala Premiilor in Educatie.


Zilele acestea vom trimite email-uri unor asociatii din judetul Gorj si nu numai , pentru a pune inaintea oamenilor o alta parte a educatiei din Romania, cea care promoveaza initiativele si eforturile celor care actioneaza avand speranta ca romanii pot fi mai sus de locul 2

De asemenea, ne pregatim pentru spectacolul de saptamana viitoare si speram sa putem fi la inaltimea asteptarilor. Muzica este un mijloc de educare si iluminare spirituala a sufletelor, deci acest spectacol va face ca procesul nostru de informare sa fie complet, iar pe aceasta cale sa avem o poarta mult mai larg deschisa catre sufletele publicului.

8 comentarii:

  1. Licuricii nu stau deloc..din nou in actiune, luminand.. Bravo si keep going!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine, aveti niste initiative foarte bune. Succes cu spectacolul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Licuricii apar in mai si lumineaza mai intens cu fiecare initiativa noua. Eu nu va pot spune decat ''sincere felicitari'', e bine de stiut ca macar copiii se implica in invatamantul romanesc; sigur spectacolul va fi un succes, la fel ca si expozitia. Tineti-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  4. cine sunt anonimii?cum ar putea unii sa comenteze fara sa-si dea numele..sincer,mi se pare o prostie...parerea eset respecatata atata timp cat nu e anonima..despre activitatea voastra ce pot spune?e foarte bine ce faceti,e de apreciat..dar cum puteti schimba mentalitatea romanilor?cum puteti schimba declinul spre care tara asta minunata se indreapta?
    si am si eu o rugaminte mare la voi..adaugati sondaje pe blog..momentan e doar unul,la care am raspuns..neschimbandu-mi parerea,am votat doar o data..vreau sa votez..si ca sa mentin traditia acestui blog..prin care majoritatea comentariilor sunt date anonime,fac si eu acelasi lucru..ar fi tare ca anonimii sa fiti chiar voi..blogul e de nota 7..tine-ti cont de parerea mea..sau stergeti acest comentariu..
    plusuri:faptul ca ati inceput sa scrieti si voi ceva..nu sa dati copy.paste cum faceati la inceput..ati pus video..din care nu prea se aude mare lucru,..dar sunteti mici...
    faptul ca mai postati ceva ma surprinde.credeam ca din luna in luna mai apareti si voi cu stiri noi...aveti 16 posturi de la infintare...mie mi se pare ''enorm''
    minusuri...faptul ca se pot da comentarii anonime..reglati asta din panoul de administrare...ce legatura are video de sus pagina cu blogul vostru?
    mi se pare ciudat cum desi ziceti ca incepeti cu informarea ins coala,nu ati prezentat materiale cu directorul..cu elevi..nu ati prea luat la cineva parerea..
    probabil ca va veti supara pe mine ca am postat asta..il stergeti,nu ma intereseaza.daca vreti sa aveti un blog vizitat,tineti coint si de parerile vizitatorilor,care sunt sincere..nu sunt pozitive,asta e,probelema e si a voastra..la revedere...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu avem de unde sa stim cine sunt anonimii(doar de asta se numesc asa).E alegerea lor daca vor sa posteze comentarii anonim sau nu.Nu este o traditie ,pentru ca blogul are doar cateva saptamani.Si ne intereseaza parerea sincera a celor care ne viziteaza blogul, deci nu ne comentam singuri propriile postari.Ar fi chiar jalnic si impotriva principiilor noastre.Cat despre activitatea noastra, noi nu vrem sa schimbam "mentalitatea romanilor".Este un cuvant prea mare.E adevarat, suntem mici.Nu putem schimba lumea in doua secunde.Dar incercam prin campanie sa informam cat mai multe persoane cu putinta despre aceasta competitie cu scop educational.Ati pus acolo intrebari foarte "grele": "cum puteti schimba declinul spre care tara asta minunata se indreapta?"- Noi singuri nu putem face asta. Suntem doar 4 liceeni, care au acest scop (prezentat in toate postarile de pe blog).Nu ne puteti cere ca printr-o campanie de informare de nici o luna de zile sa schimbam invatamantul romanesc si mentalitatea oamenilor (pe care ani intregi nu le-au putut schimba). Da, e adevarat ca dorim sa aducem o schimbare in invatamantul romanesc prin promovarea Galei.Dar aceasta schimbare nu se poate produce brusc.Si chiar daca mai avem doar o saptamana la dispozitie pentru activitatea noastra, promovarea Galei nu se va incheia aici.Vom continua si inafara concursului pentru ca este un proiect care merita sustinut.Si credem ca daca oamenii vor intelege esenta competitiei Gala Premiilor in Educatie, nu vom mai fi doar 4 liceeni in aceasta lupta.De asemenea nu trebuie sa uitati ca suntem si elevi in acelasi timp si trebuie sa ne impartim timpul intre scoala, campanie si alte activitati extrascolare.

    Despre postari...la inceput (primele 2-3 postari) dadeam copy-paste pentru ca era nevoie de o prezentare cat mai concisa a Galei pentru ca cititorii sa inteleaga scopul acesteia si al nostru.In ceea ce priveste filmuletele, ne cerem scuze pentru calitatea lor.Au fost filmate cu camere video nu foarte "performante", iar persoanele care apar au vorbit foarte incet.Nu suntem specialisti in acest domeniu, dar incercam sa facem tot ce putem pentru a le imbunatati calitatea.

    Asa este, avem 16 postari de la infiintarea ,care a fost acum 22 de zile.Nu e mult...nu incercam sa gasim scuze. Si cum am mai spus, facem tot posibilul sa imbunatatim calitatea muncii si a activitatilor noastre.Si invatam din greseli. In legatura cu videoclipurile de sus- a aparut o problema pe care o sa o rezolvam.Acolo trebuia sa fie linkuri catre video informative despre Gala si catre melodii care au o semnificatie aparte pentru noi si activitatea noastra. Parerile elevilor si ale profesorilor sunt in filmuletele realizate de noi si in cateva din postarile de pe blog.Nu puteam sa scriem toate parerile pe blog, asa ca am facut o sinteza in unele din postari in care am scris ce cred majoritatea elevilor despre Gala.
    Zilele acestea nu am mai postat multe lucruri pentru ca ne ocupam de organizarea unui spectacol informativ despre Gala Premiilor, in liceul nostru.

    Si nu avem de ce sa ne suparam.In niciun caz nu o sa stergem comentariul.Ne bucuram ca acordati un interes deosebit blogului nostru si o sa tinem cont de parerile d-voastra sincere.Avem nevoie si de lucruri "negative" (daca se pot numi asa) pentru a ne dezvolta.Speram ca urmatoarea nota sa fie mai mare decat 7 astfel incat sa primim si comentarii pozitive.
    Multumim pentru sfaturi si asteptam in continuare opinii.

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte bine!vor urma lucruri foarte frumoase:Xabia astept sa le postati

    RăspundețiȘtergere
  7. <>
    si tu de ce nu te-ai semnat?:))
    genius!!
    good job!
    >:D<
    multa bafta in continuare ..vom fii alaturi de voi:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca este de apreciat sa vezi ca mai sunt elevi in tara asta carora chiar le pasa si care chiar vor sa schimbe ceva si actioneaza in sensul acesta. Toata stima din partea mea!

    RăspundețiȘtergere